Graavilohitartar | Reseptit | Hätälä Oy

Graavilohitartar

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Graavilohesta tehty tartar on upea alkupala, jolle juomaksi sopii kuiva, saksalainen riesling. Katso resepti, miten voit valmistaa Hätälän valmiiksi siivutetusta graavilohesta tämän herkullisen tartarin.

Ainekset

150 g Hätälän graavilohta

½ kpl Sitruunanmehua

½ kpl Salottisipulia

1 rkl Sinappia

40 g Suolakurkkua

Tillihaketta

4 tl Kaprista

Valmistus

Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi ja mausta kulhossa sinapilla ja sitruunan mehulla. Muotoile massasta puolipallo lautaselle ja lisää tartarin ympärille 1 teelusikallinen hakattua sipulia, hakattua tilliä, valutettua kaprista.

Tarjoile paahtoleivän ja voin kera.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *