Kylmäsavulohi-cocktailpalat juhliin

Kylmäsavulohi-cocktailpalat

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Kylmäsavulohi-cocktailpalat sopivat mainiosti pikkusuolaisiksi naposteltaviksi – sekä fiinimpiin juhliin että vapaamuotoisiin illanistujaisiin. Cocktail-palat on helppo taiteilla tarjolle, kun käytät Hätälän valmiita siistejä kylmäsavulohisiivuja tai kylmäsavukirjolohisiivuja. Katso helppo kalaresepti ja testaa!

Ainekset

25 kpl

  • 600 g Hätälän kylmäsavulohi fileesiivuja tai kylmäsavukirjolohi fileesiivuja
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50 g maustamatonta jogurttia
  • ruisleipää
  • tilli
  • 1 tl sokeri
  • sitruunapippuri
  •  2 rkl sitruunamehu

Valmistus

Sekoita tuorejuusto, jogurtti, tilli (jätä osa tillistä koristeeksi), suola, sitruunapippuri, sokeri ja sitruunamehu. Laita seos pursotinpussiin.

Leikkaa muotilla ruisleivästä ympyröitä.

Pursota tahna leipien päälle ja koristele kylmäsavulohiruusukkeella.

Tiesitkö

Cocktailin koko on aina yksi suupala.

Cocktail koostuu minimissään neljästä komponentista:

1. Alusta

2. Pää raaka-aine

3. Sivu raaka-aine

4. Koriste

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *