Kylmäsavulohi-cocktailpalat
Ainekset
25 kpl
- 600 g Hätälän kylmäsavulohi fileesiivuja tai kylmäsavukirjolohi fileesiivuja
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 50 g maustamatonta jogurttia
- ruisleipää
- tilli
- 1 tl sokeri
- sitruunapippuri
- 2 rkl sitruunamehu
Valmistus
Sekoita tuorejuusto, jogurtti, tilli (jätä osa tillistä koristeeksi), suola, sitruunapippuri, sokeri ja sitruunamehu. Laita seos pursotinpussiin.
Leikkaa muotilla ruisleivästä ympyröitä.
Pursota tahna leipien päälle ja koristele kylmäsavulohiruusukkeella.
Tiesitkö
Cocktailin koko on aina yksi suupala.
Cocktail koostuu minimissään neljästä komponentista:
1. Alusta
2. Pää raaka-aine
3. Sivu raaka-aine
4. Koriste