Lohta parmankinkulla | Reseptit | Hätälä Oy

Lohta parmankinkulla

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Lohta parmankinkulla on nopea valmistaa ja vivahteikas maultaan. Mukavan säväyksen ateriaan tuo chilitahna. Katso Hätälän kalaresepti ja kokeile.

Ainekset

1,2 kg Hätälän Lohifileetä

2½ rkl Sambal Oelek (chilitahnaa)

2 tl suolaa

Mustapippuria

6 siivua Ilmakuivattua kinkkua

Basilikaa

Valmistus

Lämmitä uuni 200 ° C

Poista tarvittaessa lohifileestä pystyruoto ja nahka. Leikkaa filee sopiviksi annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pintaan chilitahna ja kääri lopuksi annospala parmankinkkuun.

Aseta palat uunipellille ja kypsennä uunissa noin 15 min.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *