Muikkupaisti

Muikkupaisti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Muikkupaisti on nopea ja herkullinen kalaruoka valmistaa pannulla. Halutessasi voit tehdä muikkupaistin myös uunissa.

Ainekset

  • 600 g Hätälän muikkuja
  • 1 pkt (150 g) pekonia
  • 2 sipulia
  • 1 - 2 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • 10 maustepippuria

Valmistus

Suikaloi pekoni ja ruskista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon viipaleiksi leikatut sipulit ja anna niiden hautua hetki. Lisää tilkka vettä ja pippurit. Hauduta hiljaa kannen alla 10–15 min.

Jos et käytä valmiiksi perattuja muikkuja, perkaa eli puhko muikut ja mausta ripauksella suolaa. Lado muikut pannuun pekonin ja sipulien päälle. Hauduta kypsäksi kannen alla 10–15 min.

Voit kypsentää muikkupaistin myös uunissa, 175 °C noin 1 h.

Kommentit

  1. Ari Hytönen
    25.09.2021 klo 19:36

    Hei,
    Tämä on a la carte listani ykkönen. Isäni ja äitini kokkaamana perunamuusin kera on ”mualiman parasta ruokoo”.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *