Paistettu lohi Salsa verde -kastikkeella | Reseptit | Hätälä Oy

Paistettu lohi Salsa verde -kastikkeella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Paistettu lohi Salsa verde -kastikkeella on kevyt ja terveellinen kalaruoka. Aromikas kastike lohelle saa makua mm. anjoviksesta, valkosipulista ja kapriksista. Tarjoile lohifilee tai kirjolohifilee valmiiksi annosteltuna kastikkeen ja tuoreiden kasvisten kera. Katso herkullinen lohiresepti ja kokeile!

Ainekset

800 g Hätälän ruodotonta lohifileetä tai kirjolohifileetä

Salsa verde:

1/2 rkl punaviinietikkaa

1/2 rkl sinappia

1/2 rkl kapriksia

1 dl oliiviöljyä

2 anjovista

1 valkosipulin kynsi

1 ruukku basilikaa

1 ruukku persiljaa

1/2 ruukkua minttua

suolaa, mustapippuria

Valmistus

Mausta ja paista lohifilee oman maun mukaan. Sekoita Salsa verden ainekset keskenään tehosekoittimella. Tarjoile lohifilee valmiiksi annosteltuna kastikkeen ja tuoreiden kasvisten kera.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *