Savulohirulla | Reseptit | Hätälä Oy

Savulohirulla

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Kostutettuun hapankorppuun kääräisty Savulohirulla on maistuva kalaherkku esimerkiksi juhliin ja maistuu jokaiselle kalan ystävälle. Voit käyttää reseptiin Hätälän lämminsavustettua lohta tai savukirjolohta, kokonaisena savukalana tai savukalafileenä. Katso todella helppo ohje!

Ainekset

Valmistus

Levitä leikkuulaudalle tuorekelmu ja levittele sen päälle vieriviereen hapankorput. Kostuta hapankorput omenamehulla. Levitä päälle toinen tuorekelmu ja anna imeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia. Poista hapankorppujen päältä toinen kelmu ja levitä hapankorppujen päälle savulohesta, tuorejuustosta ja mätitahnasta ja ruohosipulista tehty seos. Käännä rullalle ja anna levätä tuorekelmuun tiiviisti käärittynä jääkaapissa noin 2 tuntia. Kirsikkatomaattien puolikkaita päälle koristeeksi.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *