Turskaselkäfilee paneroitu | Reseptit | Hätälä Oy

Turskaselkäfilee paneroitu

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Paneroitu turskaselkäfilee on nopea ja herkullinen ruoka valmistaa pannulla. Raaka-aineena Hätälän täysin ruodoton ja nahaton turskaselkäfilee. Voit käyttää reseptin kalana myös kotimaista ahventa tai kuhaa.

Ainekset

4 turskaselkäfileetä

korppujauhoa

Corn flakes -maissihiutaleita

suolaa

valkopippuria

öljyä

Tiesitkö

Vinkki: Kalaa laitetaan pannulle 2/3 pannun alasta. Kala paistetaan valmiiksi ensin toiselta puolelta ennen kääntämistä. Käännä kala vain kerran ja käsittele kypsää kalaa varovasti.

Hätälän turskaselkäfilee on parasta osaa kalasta; se on täysin ruodoton, nahaton ja täyttä lihaa. Hätälän turska on MSC-sertifioitua kalaa. Hätälä hankkii turskan Pohjois-Norjan kylmistä vesistä ja tuoreista pyynneistä. Turska on vähärasvainen ja hyvin proteiinipitoinen. Selkäfilee on monikäyttöinen raaka-aine ja helppo valmistaa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *