Fish and Chips turskasta | Reseptit | Hätälä Oy

Fish and Chips

Fish and Chips valmistetaan englantilaiseen tapaan perinteisesti turskasta ja valmis annos kääritään päivän sanomalehteen. Hätälän ruodoton ja nahaton turskaselkäfilee on helppo raaka-aine Fish and Chipseille.

Ainekset

  • 800 g Hätälän nahatonta turskaselkäfileetä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl pilsneriä
  • 2 kpl kananmunia
  • cayennepippuria
  • suolaa
  • syväpaistoöljyä
  • 300 g kuorellista perunaa
  • 300 g kuorellista palsternakkaa
  • 300 g bataattia

Tiesitkö

Hätälän turskaselkäfilee on MSC-sertifioitua ja se tuodaan Pohjois-Norjasta tuoreista pyynneistä. Turska on erittäin suosittu ruokakala ja sen liha on maukasta, mehevän vaaleaa ja isosyistä. Turskan liha on erittäin vähärasvaista ja hyvin proteiinipitoista. Ruodottomanan ja nahattoman tuotteena turskaselkäfilee on helppo valmistaa ja käy monenlaiseen ruoanlaittoon. Fish and chips valmistetaan englantilaiseen tapaan perinteisesti turskasta ja valmis annos kääritään päivän sanomalehteen.