Kylmäsavulohi-cocktailpalat

Kylmäsavulohi-cocktailpalat sopivat mainiosti pikkusuolaisiksi naposteltaviksi – sekä fiinimpiin juhliin että vapaamuotoisiin illanistujaisiin.

Ainekset

25 kpl

  • 600g Hätälän kylmäsavulohisiivuja
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50g maustamatonta jogurttia
  • ruisleipää
  • tilli
  • 1 tl sokeri
  • sitruunapippuri
  •  2 rkl sitruunamehu

Valmistus

Sekoita tuorejuusto, jogurtti, tilli (jätä osa tillistä koristeeksi), suola, sitruunapippuri, sokeri ja sitruunamehu. Laita seos pursotinpussiin.

Leikkaa muotilla ruisleivästä ympyröitä.

Pursota tahna leipien päälle ja koristele kylmäsavulohiruusukkeella.

Tiesitkö

Cocktailin koko on aina yksi suupala.

Cocktail koostuu minimissään neljästä komponentista:

1. Alusta

2. Pää raaka-aine

3. Sivu raaka-aine

4. Koriste