Kylmäsavulohi-cocktailpalat
Kylmäsavulohi-cocktailpalat sopivat mainiosti pikkusuolaisiksi naposteltaviksi – sekä fiinimpiin juhliin että vapaamuotoisiin illanistujaisiin.
Ainekset
25 kpl
- 600g Hätälän kylmäsavulohisiivuja
- 200g maustamatonta tuorejuustoa
- 50g maustamatonta jogurttia
- ruisleipää
- tilli
- 1 tl sokeri
- sitruunapippuri
- 2 rkl sitruunamehu
Valmistus
Sekoita tuorejuusto, jogurtti, tilli (jätä osa tillistä koristeeksi), suola, sitruunapippuri, sokeri ja sitruunamehu. Laita seos pursotinpussiin.
Leikkaa muotilla ruisleivästä ympyröitä.
Pursota tahna leipien päälle ja koristele kylmäsavulohiruusukkeella.
Tiesitkö
Cocktailin koko on aina yksi suupala.
Cocktail koostuu minimissään neljästä komponentista:
1. Alusta
2. Pää raaka-aine
3. Sivu raaka-aine
4. Koriste