Lohi-pinaattilasagne | Reseptit | Hätälä Oy

Lohi-pinaattilasagne

Lohi ja pinaatti tuovat herkullista ja terveellistä vaihtelua perinteisen lasagnen makumaailmaan. Kannattaa kokeilla!

Ainekset

  • 800 g Hätälän lohifileetä
  • lasagnelevyjä

Kastike:

  • 250 g pakastepinaattia
  • 1,5 l kalalientä
  • öljy
  • vehnäjauho
  • ruokakerma
  • sokeri

Valmistus

Kiehauta kalaliemi. Sekoita öljy ja jauhot keskenään ja lisää hiljalleen liemeen. Sekoita koko ajan!

Lisää pinaatti, ripaus sokeria ja loraus ruokakermaa.

Annostele vuorotellen kastiketta, lasagnelevyjä ja lohta suikaleina vuokaan.

Laita uuniin 220 asteeseen noin 45 minuutiksi.