Lohta parmankinkulla | Reseptit | Hätälä Oy

Lohta parmankinkulla

Lohta parmankinkulla on nopea valmistaa ja vivahteikas maultaan. Mukavan säväyksen ateriaan tuo chilitahna. Katso Hätälän resepti ja kokeile.

Ainekset

1,2 kg Hätälän Lohifilettä

2½ rkl Sambal Oelek (chilitahnaa)

2 tl Suolaa

Mustapippuria

6 siivua Ilmakuivattua kinkkua

Basilikaa

Valmistus

Lämmitä uuni 200 ° C

Poista tarvittaessa lohifileestä pystyruoto ja nahka. Leikkaa filee sopiviksi annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pintaan chilitahna ja kääri lopuksi annospala parmankinkkuun.

Aseta palat uunipellille ja kypsennä uunissa noin 15 min.