Lohta tandoorikastikkeessa

Hätälän lohikuutiot on maustettu valmiiksi intialaishenkisellä tandoorimarinadilla, joten lopputulos on helposti herkullinen! Lisukkeeksi tarjoillaan niin ikään intialaisesta keittiöstä tuttuja raitaa, naan-leipää ja sahramilla tai kurkumalla maustettua riisiä. Kysy Tandoorimarinoituja lohikuutioita kauppasi palvelutiskiltä.

Ainekset

500 g Hätälän Tandoorimarinoitua lohikuutiota
1 dl tomaattimurskaa
3 dl kookosmaitoa
Suolaa
Jauhettua mustapippuria
Tuoretta korianteria
Limehedelmää
Öljyä paistamiseen

Valmistus

Valmistus: Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Lisää kalapalat ja paista, kunnes paloihin tulee hieman väriä. Mausta palat. Lisää nesteet pannuun, kiehauta ja hauduta, kunnes kala on kypsää.Tarkista maku.

Tarjoa lisukkeena esim. raita-kastiketta, sahrami- tai kurkumariisiä ja naan-leipää. Koristele annokset tuoreella korianterilla. Tarjoa erikseen vielä lime-lohkoja.