Siikafilee remouladekastikkeella | Kalareseptit | Hätälä

Siikafilee remoulade­kastikkeella

Remoulade on herkullinen kastike erityisesti vaalealle kalalle. Kastike on helppo valmistaa sekoittamalla ainekset. Kokeile siika-, ahven- tai kuhafileiden kera!

Ainekset

  • 600 g Hätälän siikafileetä
  • 1 dl majoneesia, tai kevennä laittamalla puolet ranskankermaa
  • 2 rkl suolakurkkua pilkottuna pieneksi
  • ½ salottisipulia hienonnettuja yrttejä, kuten persilja, ruohosipuli, rakuuna, jne.
  • 1 rkl valutettua kaprista
  • hieman anjoviksen lientä

Valmistus

Paista kalafilee pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kastikkeen valmistus: Lisää kaikki pieneksi pilkotut ainekset majoneesin (ja ranskankerman) sekaan. Anna maustua jääkaapissa yön yli ennen tarjoilua. Sopii tarjottavaksi keitettyjen perunoiden
kera.

Tiesitkö

Resepti sopii myös ahven- ja kuhafileille.