Sitruslohikeitto – lohikeittojen aatelia | Reseptit | Hätälä Oy

Sitruslohikeitto

Sitruslohikeitto on lohikeittojen aatelia. Sitruunaruoho tuo pirteää makua ja katkaravut viimeistelevät kokonaisuuden. Katso resepti ja kokeile!

Ainekset

500 g lohikuutiota

150 g katkarapuja

1 pss isoja keittojuureksia (pakaste)

1 kpl sipuli

1 tl sitruunaruohotahna

1 l vettä

1 kpl kalaliemikuutio

2 rkl rypsiöljyä

1 kpl laakerinlehti

½ ruukkua korianteria

Valmistus

Kuutio sipuli ja kuullota se yhdessä sitruunaruohon kanssa öljyssä. Lisää vesi ja liemikuutio sekä keittojuurekset ja laakerinlehti. Keitä pari minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja katkaravut. Hauduta varovasti kypsäksi.

Annostele keitto lautaselle ja koristele korianterilla.