Itse tehdyt Turskapihvit remoulade-kastikkeella | Reseptit | Hätälä Oy

Turskapihvit

Turskafileestä valmistetut turskapihvit ovat terveellinen kalaruoka. Itse tehty remoulade-kastike kruunaa annoksen. Katso resepti ja herkuttele.

Ainekset

Pihvit:

500 g Hätälän turskafileetä

2 kpl kananmunaa

1 tl suolaa

3 rkl sipulihaketta

2 rkl vehnäjauhoja

kulutusmaitoa

voita ja öljyä paistamiseen

Remoulade-kastike:

1 dl majoneesia

1/3 dl kermaviiliä

1 rkl sipulihaketta

2 rkl suolakurkkua

1 rkl persilja silppua

2 rkl porkkanaa raastettuna

sokeria maun mukaan

Valmistus

Paloittele kala reilun kokoisiksi paloiksi ja lataa kala, kananmuna, sipuli ja jauhot tehosekoittimeen. Sekoita kunnes massa on tasainen.

Lisää maitoa kunnes seos saavuttaa sopivan rakenteen ja kiinteyden. Anna massan levätä jääkaapissa noin tunti.

Sulata voi paistinpannulla öljyn kanssa. Pyörittele massasta palloja ja paina ne pannulla pihveiksi. Paista pari minuuttia puolellaan ja loppu kypsennä uunissa noin 15 minuuttia.

Sekoita remouladen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.