Turskaselkäfilee paneroitu | Reseptit | Hätälä Oy

Turskaselkäfilee paneroitu

Paneroitu turskaselkäfilee on nopea ja herkullinen ruoka valmistaa pannulla. Raaka-aineena Hätälän täysin ruodoton ja nahaton turskaselkäfilee.

Ainekset

4 turskaselkäfileetä

korppujauhoa

Corn flakes -maissihiutaleita

suolaa

valkopippuria

öljyä

Tiesitkö

Vinkki: Kalaa laitetaan pannulle 2/3 pannun alasta. Kala paistetaan valmiiksi ensin toiselta puolelta ennen kääntämistä. Käännä kala vain kerran ja käsittele kypsää kalaa varovasti.

Hätälän turskaselkäfilee on parasta osaa kalasta; se on täysin ruodoton, nahaton ja täyttä lihaa. Hätälän turska on MSC-sertifioitua kalaa. Hätälä hankkii turskan Pohjois-Norjan kylmistä vesistä ja tuoreista pyynneistä. Turska on vähärasvainen ja hyvin proteiinipitoinen. Selkäfilee on monikäyttöinen raaka-aine ja helppo valmistaa.