Turskaselkäfilee kermakastikkeessa | Reseptit | Hätälä Oy

Turskaselkä­fileetä kerma­kastikkeessa

Turskaselkäfilee kermakastikkeessa on herkullinen ja helppo kalaruoka. Se valmistuu nopeasti Hätälän ruodottomasta ja nahattomasta Turskaselkäfileestä.

Ainekset

  • 4 turskaselkäfileetä
  • 4 dl ranskankermaa
  • öljyä
  • voita
  • ½ sitruunaa
  • suolaa
  • pippuria
  • tilliä

Valmistus

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita kalafileet vuokaan. Lisää suolaa ja pippuria kalan päälle. Purista tuoretta sitruunaa fileiden päälle. Lisää ranskankerma ja tilli.

Paistoaika on n. 30 min n. 175–200°C.

Vinkki: Kypsentäessäsi kalaa posliini- tai lasivuoassa on kypsennysaika pitempi.