Helppoa arkeen
Helppoa ja terveellistä arkiruokaa kalasta

Katso Hätälän parhaat reseptit ja ainekset arkiruokaan – perheeltä perheille!

Kalalla kannattaa herkutella myös arkisin! Hätälän tuotteilla ja vinkeillä terveellinen arkiateria kalasta valmistuu helposti ja nopeasti, ja maistuu niin vanhemmille, taaperoille kuin koululaisillekin.

Arjen kiireessä ei aina tarvitse tehdä kaikkea itse alusta loppuun saakka. Hätälän pihvit, pyörykät ja nuggetit sisältävät runsaasti aitoa kalaa ja ovat lämmitystä vaille valmiita. Hätälän Silakkaleike, perinteinen Silakkapihvi ja kalapihvit maistuvat mainioilta vaikkapa perunamuusin ja kasvisten kera. Hätälän Lohipyörykät sisältävät peräti 80 % prosenttia kalaa ja sopivat vaikka pastakastikkeen ainekseksi – tai napsittavaksi sellaisenaan.

Koululaisen terveellinen välipala kalasta

Hätälän Onkimiehen kalapihvit, Kala-kasvispihvi ja Lohi-porkkanapihvit nuoremmankin koululaisen on helppo lämmittää mikrossa. Sitten vain sämpylänpuolikkaat tai pari leipäviipaletta paahtimeen, lisukkeeksi väliin kasvisviipaleita tai vaikka valmissalaattia – ja terveellisempi herkkuhampurilainen on valmis! Superterveellinen välipalaleipä taas syntyy ruisleivästä ja savu- tai loimukalasta sekä värikkäistä kasviksista. Savustetut ja loimutetut kalat sopivat hyvin myös salaattiin.

 

Katso video

Hätälän parhaat kalareseptit: Onkimiehen kalaburger

Onkimiehen kalaburger

 

Taaperon kalaruoka hauskassa muodossa

Perheen pienimmille kalaruoka tulee tutuksi vanhempien esimerkin ja useiden maistelukertojen kautta. Innosta taapero maistelemaan kalaa tarjoamalla se hauskannäköiseksi annokseksi aseteltuna. Kivat sormiruoka-annokset syntyvät käyttämällä ihan arkisia aineksia – ja mielikuvitusta! Vinkki: Hätälän Lohinuggetit ovat valmiiksi kiinnostavan muotoista kalaruokaa lasten makuun.

 

Tuorettakin kalaa on helppo kokata

Arkiruoka syntyy helposti ja nopeasti myös tuoreista kalafileistä. Suomalaisten arkiruokien kestosuosikkeja on uunilohi, mutta uuniruoka on helppo valmistaa myös kotimaisista vaaleista kaloista ja kasviksista, yhden vuoan taktiikalla puolessa tunnissa. Pannullakin kalafileet kypsyvät minuuteissa ja sopivat monenlaisten lisukkeiden seuraksi. Kylmäsavu-, lämminsavu- ja loimulohi puolestaan ovat erinomaisia pastakastikkeen aineksia. Katso alta Hätälän suosikkireseptit arkeen ja kokeile!

 

Katso video

Hätälän parhaat kalareseptit: Paistetut lime-chilimuikut nuudelilla

Paistetut lime-chilimuikut nuudelilla