Helppoa arkeen
Helppoa ja terveellistä arkiruokaa kalasta

Hätälän kätevät kalavalmisteet ja maistuvat Savulohipizzat helpottavat koko perheen arkea!

Hätälän oman keittiön kalavalmisteista teet nopeasti terveellistä arkiruokaa. Herkullisista ja runsaasti aitoa kalaa sisältävistä kalapihveistä ja -pyöryköistä valmistat minuuteissa oivallisen kala-aterian, joka on koko perheen mieleen.

Hätälän helppo, herkullinen ja ruodoton Silakkaleike on uusiksi tuunattu, mahtavan terveellinen perinneherkku. Silakkaleikkeen voi syödä sellaisenaan, mutta vielä paremmalta se maistuu lämmitettynä ja sopivien lisukkeiden kera.

Friteeratut muikut ja paistetut Silakkapihvit maistuvat puolestaan perinteisiä kalaruokia arvostavalle. Ja mukavan muotoinen arkiherkku Lohinugget houkuttelee myös lapsia syömään terveellistä kalaa.

Hätälän käsintehdyt Savulohipizzat

Hätälän Savulohipizzoissa on ruokaisa ruispohja, täytteenä reilusti parasta Pohjois-Norjan lohta ja muita aitoja aineksia. Siksi Savulohipizzat maistuvat sekä pizzan että rehdin kalaruoan ystäville.

Hätälän Savulohipizza on helppo ja maistuva kala-ateria vaikkapa työpäivän lounastauolle tai koululaisen välipalaksi. Pizza lämpenee syötäväksi uunissa tai mikrossa muutamassa minuutissa.

 

Katso video

Hätälän Lohinugget – uusi hauska herkku