Helppoa arkeen herokuva lohisuikaleet | Hätälä

Helppoa arkeen
Helppoa ja terveellistä arkiruokaa kalasta

Katso Hätälän parhaat reseptit ja ainekset arkiruokaan, ja kokkaa herkullista kalaruokaa koska tahansa!

Kalalla kannattaa herkutella myös arkisin! Hätälän tuotteilla ja vinkeillä terveellinen arkiruoka kalasta valmistuu helposti ja nopeasti.

Arjen kiireessä ei aina tarvitse tehdä kaikkea itse alusta loppuun saakka. Hätälän kalapihvit ja lohipyörykät sisältävät runsaasti aitoa kalaa ja ovat lämmitystä vaille valmiita. Hätälän perinteinen Silakkapihvi ja muut kalapihvit maistuvat mainioilta vaikkapa perunamuusin ja kasvisten kera. Hätälän Lohipyörykät sisältävät peräti 80 % prosenttia kalaa ja sopivat vaikka pastakastikkeen ainekseksi – tai napsittavaksi sellaisenaan. Erinomaisia pastakastikkeen aineksia ovat myös kylmäsavulohi, lämminsavulohi ja loimulohi sekä loimukirjolohi.

Savuinen lohipihvi pakkaus ja annoskuva, sisältökuva Helppoa arkeen

Monipuoliset suikaleet arkiruokiin

Hätälän lohisuikaleet ovat todellinen arjen pelastaja! Terveellinen kalaruoka syntyy niistä todella nopeasti ja helposti. Suikaleet käyvät niin kastikkeisiin, laatikkoruokiin, keittoihin kuin vaikkapa tortillojen täytteeksi. Hätälä Lohisuikaleita on saatavana kahtena versiona: maustamaton ja hunajamarinoitu.

Ahvennyytit on herkullinen ruoka ahvenesta.

Tuorettakin kalaa on helppo kokata

Arkiruoka syntyy helposti ja nopeasti myös tuoreista kaloista ja kalafileistä. Suomalaisten arkiruokien kestosuosikkeja on uunilohi, eikä ihme: mausteita, kastikkeita ja lisukkeita vaihtelemalla uunilohesta voi tehdä lähes loputtomasti herkullisia versiota, ja ruoka valmistuu uunissa kuin itsestään. Katso Hätälän parhaat vinkit ja reseptit uunilohelle teemasivultamme! Kalaruoka uunissa on helppo valmistaa myös kotimaisista luonnonkaloista ja kasviksista, yhden vuoan taktiikalla vain puolessa tunnissa.

Pannullakin kalafileet kypsyvät vain minuuteissa. Aterian lisukkeet voit valmistaa makusi mukaan: riisiä, pastaa, nuudeleita, kvinoaa, perunaa eri muodoissa, juureksia, salaattia… Eri yhdistelmiä kokeilemalla saat arkiruokalistallesi monipuolisen valikoiman terveellisiä kala-aterioita, jotka on vaivaton ja nopea valmistaa. Katso alta Hätälän helpot suosikkireseptit arkeen ja kokeile!

Katso video

Hätälän parhaat kalareseptit: Paistetut lime-chilimuikut nuudelilla

Paistetut lime-chilimuikut nuudelilla

TERVEELLINEN LOUNAS PITÄÄ VIRKEÄNÄ

Syötkö lounaaksi salaattia ja nälkä iskee jo puolen tunnin päästä? Tee lounassalaatista ruokaisampi lisäämällä siihen terveellistä ja proteiinipitoista kalaa! Kokeile makusi mukaan vaihdellen kylmäsavustettua ja lämminsavustettua kalaa, lohta loimutettuna ja graavattuna. Hätälän savu-, loimu– ja graavikalat ovat sellaisenaan valmiita nautittavaksi suoraan pakkauksesta. Voit hyödyntää myös päivälliseltä ylijääneen uunilohen seuraavan päivän evässalaatissa.