Hätälän
Loimulohifileepala

Hätälän loimulohen aidon maun salaisuus on siinä, että sen pinta viimeistellään avotulella herkullisen paahtuneeksi. Nauti loimulohesta sellaisenaan, salaatissa tai kokkaa nopeasti hyvää arkiruokaa – katso resepti loimulohipastalle. Loimulohesta saat maistuvan herkun myös juhlapöytään. Kätevän kokoisesta fileepalasta syntyy maistuva kalaruoka pienemmällekin taloudelle.

Hätälän laadukas Loimulohifileepala 140 g on valmistettu Oulussa parhaasta Pohjois-Norjan lohesta. Hätälän loimulohta on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa, kysy kauppiaaltasi.

Ainesosat

LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty Norja), merisuola. 98% ruodoton. 100 g:ssä omega-3-rasvahappoja 2,1g.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 941 kJ / 226 kcal
  • Rasva 16,2 g
  • josta tyydyttynyttä 2,3 g
  • Hiilihydraatit 0,1 g
  • josta sokereita 0,1 g
  • Proteiini 20,0 g
  • Suola 1,4 g