Loimulohifileepala
Hätälän loimulohen aidon maun salaisuus on siinä, että sen pinta viimeistellään avotulella herkullisen paahtuneeksi. Nauti loimulohesta sellaisenaan, salaatissa tai kokkaa nopeasti hyvää arkiruokaa – katso resepti loimulohipastalle. Loimulohesta saat maistuvan herkun myös juhlapöytään. Kätevän kokoisesta fileepalasta syntyy maistuva kalaruoka pienemmällekin taloudelle.
Hätälän laadukas Loimulohifileepala 140 g on valmistettu Oulussa parhaasta Pohjois-Norjan lohesta. Hätälän loimulohta on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa, kysy kauppiaaltasi.
Ainesosat
LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty Norja), merisuola. 98% ruodoton. 100 g:ssä omega-3-rasvahappoja 2,1g.
Ravintosisältö per 100g
- Energia 941 kJ / 226 kcal
- Rasva 16,2 g
- josta tyydyttynyttä 2,3 g
- Hiilihydraatit 0,1 g
- josta sokereita 0,1 g
- Proteiini 20,0 g
- Suola 1,4 g