Hätälän nuoria työntekijöitä

Meille töihin
Jätä avoin työhakemus

Hätälän väkeen kuuluu 220 työntekijää, sesonkiaikoina jopa 350. Haluaisitko liittyä rehtiin porukkaamme?

Jos sopivaa paikkaa ei ole juuri nyt avoinna, voit jättää Avoimen hakemuksen.

Etsimme osa-aikaisia, kokopäiväisiä, kausityöntekijöitä sekä työntekijöitä pitempiaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtäviä on useita erilaisia: esivalmistelu-, pakkaus-, keräily-, siivous- ja elintarviketöitä.

Eri osastomme eineskeittiöstä piha-alueeseen tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä kala-alan osaajaksi. Esimerkiksi siivuttamossa ja konefileointilinjalla pääset työskentelemään uusimman tuotantoteknologian parissa, kun taas käsinfileointi on vaativa taitolaji. Tarkkuutta ja ripeää otetta tarvitaan pakkaamossa, lähettämössä ja pakastevarastossa. Korkea hygieniataso, tinkimätön laatu, turvallisuus ja kustannustehokkuus kuuluvat jokaisen osaston tekemiseen.

Katsomme eduksi elintarvikealan koulutuksen ja työkokemuksen ja/tai kalan käsittelytaidon (fileointi) ja/tai kokemuksen elintarvikelaitoksen ja koneiden sekä laitteiden pesusta. Prosessilaitteiden tuntemus ja tekninen osaaminen on plussaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittyä elintarvikealan moniosaajaksi huippumodernien laitteiden parissa. Saat myös hyvät mahdollisuudet edetä urallasi kasvavassa yrityksessä hyvillä henkilöstöeduilla.

Voit tarkentaa Lisätietoja-kenttään, millaista työtä olet hakemassa tai millä osastolla haluaisit työskennellä.

Jätä avoin työhakemus

  • PP dot KK dot VVVV
  • PP dot KK dot VVVV
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB.