Muikkupitsa annoskuva

Aina tuoreesti uutta

Hätälän parhaat kalatuotteet vähittäiskaupan valikoimaan

Hätälä tarjoaa vähittäiskaupan asiakkailleen aina kala-alan tuoreimpia uutuuksia, laadukkaita perinteisiä kalaherkkuja unohtamatta. Kiinnostavaa vaihtelua kalahyllyyn ja palvelutiskiin tuovat myös kotimaiset kauden kalat. Kysy lisätietoja kauden kalasta ja muista kalaherkuista asiantuntevasta myynnistämme.

 

Nyt kannattaa tarjota asiakkaillesi kotimaista kauden kalaa! Tietoa kotimaisesta luonnonkalasta sekä eri kalalajien käsittelyohjeet ja reseptit löydät nyt Kauden kala -sivultamme.

 

Pinnalla nyt!

Hätälän savu-, loimu-, kylmäsavu- ja graavituotteet saatavilla uusissa, värikkäissä pakkauksissa. Kysy lisää asiantuntevasta myynnistämme!

 

Hätälän kalamestarit ryhmäkuvassa 2021

Hätälän kalamestarit kulkevat legendaarisen Veikko Jäntin jalan jäljissä, tarjoten Pohjoisen rehtiä kalaa ja parhaat vinkit sen käsittelyyn. Hätälä tekee tiivistä yhteistyötä kauppaketjujen kanssa. Kauppiaat ja kalatiskienhoitajat tulevat tutuiksi, kun yhdessä tehdään. Hätälän kalamestarit ovat suosittuja vieraita kaupoissa.

 

Parhaat vinkit Hätälän kalamestarilta

 

Hätälä sai tuoreessa asiakastyytyväisyystutkimuksessa kiitosta tuotteistaan ja myynnin asiakaspalvelusta. Olemme ilahtuneita palautteesta ja pyrimme jatkossakin pitämään palvelumme vähintään yhtä hyvällä tasolla. Lataa tiedote tutkimuksen tuloksista.


LATAA TUOTELUETTELO

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme – lataa tuoteluettelo PDF-muodossa.

Kuluttajapakatut kalatuotteet vinkkikuva


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ammattitaitoisesti palvelevaan myyntiimme!
Sähköiset tilaukset: info.myynti@hatala.fi