Grillatutu ahvenvartaat yrtti-voikastikkeella | Kalaresepti | Hätälä

Aina tuoreesti uutta

Hätälän parhaat kalatuotteet vähittäiskaupan valikoimaan

Hätälä tarjoaa vähittäiskaupan asiakkailleen aina kala-alan tuoreimpia uutuuksia, laadukkaita perinteisiä kalaherkkuja unohtamatta. Kiinnostavaa vaihtelua kalahyllyyn ja palvelutiskiin tuovat myös kotimaiset kauden kalat. Kysy lisätietoja kauden kalasta ja muista kalaherkuista asiantuntevasta myynnistämme.

 

Hätälän kotimaiset kalat

Nyt kannattaa tarjota asiakkaillesi kotimaista kauden kalaa! Tietoa kotimaisesta luonnonkalasta sekä eri kalalajien käsittelyohjeet ja reseptit löydät nyt Kauden kala -sivultamme.

 

 

Pinnalla nyt!

 

Hätälän kalamestarit kulkevat legendaarisen Veikko Jäntin jalanjäljissä, tarjoten Pohjoisen rehtiä kalaa ja parhaat vinkit sen käsittelyyn. Hätälä tekee tiivistä yhteistyötä kauppaketjujen kanssa. Kauppiaat ja kalatiskienhoitajat tulevat tutuiksi, kun yhdessä tehdään. Hätälän kalamestarit ovat suosittuja vieraita kaupoissa.

 

Hyväksy tilastointi- ja markkinointievästeet katsoaksesi videon. Muuta hyväksyntääsi

 

 

HÄTÄLÄ BOCUSE D’OR -YHTEISTYÖSSÄ

Hätälä kuuluu kumppaniverkostoon, joka kirittää Suomen Bocuse d’Or -joukkuetta menestykseen maailman vaativimmassa kokkikilpailussa kaudella 2024–2025. Klikkaa lukemaan lisää.

Suomen Bocuse d'Or -edustaja kaudelle 2023–2024

Hyvän palvelun Hätälä

Hätälä sai asiakastyytyväisyystutkimuksessa kiitosta tuotteistaan ja myynnin asiakaspalvelusta. Olemme ilahtuneita palautteesta ja pyrimme jatkossakin pitämään palvelumme vähintään yhtä hyvällä tasolla. Lataa tiedote tutkimuksen tuloksista.

 


LATAA TUOTELUETTELO

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme – lataa Hätälän kuluttajapakattujen tuotteiden tuoteluettelo.

Tutustu runsaan palvelutiskin kalaisuuteen – lataa Hätälän palvelutiskituoteluettelo.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ammattitaitoisesti palvelevaan myyntiimme!
Sähköiset tilaukset: info.myynti@hatala.fi