Monipuolista tukea
Hätälä sponsorina

Hätälä Oy sponsoroi lukuisia urheilijoita ja urheilujoukkueita sekä kulttuuria.

Hätälä on monessa mukana: tuemme monipuolisesti eri alojen joukkueita, harrastusseuroja ja yhdistyksiä kulttuurista huippu-urheiluun.

Kuten säännöllisen kalaruoan syöminen, liikunta on olennainen osa terveellisiä elintapoja. Hätälä Oy haluaa tuellaan kannustaa ihmisiä urheilemaan. Sponsoroimme sekä yksilöurheilijoita että urheilijoukkueita lapsista ja nuorista aikuisiin. 

SPONSOROINNIN HAKEMINEN

Voit hakea sponsorointia alla olevalla lomakkeella. Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelu- tai sähköpostikyselyihin. Käsittelemme saapuneet hakemukset kerran kuukaudessa. Vastaamme ainoastaan hyväksymiimme sponsorointihakemuksiin hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli olet jättänyt hakemukseen puhelinnumerosi, voimme soittaa jos tarvitsemme lisätietoja hakemuksestasi.

HÄTÄLÄN TUKI-ILMOITTELU

Hätälä tukee seurojen ja järjestöjen toimintaa tuki-ilmoituksilla. Myös Hätälän tuki-ilmoitusta haetaan alla olevalla lomakkeella. Liitäthän mukaan ilmoituksen aineisto-ohjeet. Merkitse hakemukseen ajankohta, jolloin viimeistään tarvitset vastauksen tuki-ilmoitushakemukseesi. Vastaamme ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, mikäli hakemuksesi on hyväksytty.

 

 

  •  

    YHTEYSTIEDOT

  • PP dot KK dot VVVV