Kun suomalaisilta kysytään, mitä he haluaisivat lisätä ruokavalioonsa, on listan kärkisijoilla yleensä kala. Yksi tapa, jolla Hätälä pyrkii tukemaan ihmisiä tässä tavoitteessa, on herkulliset ja inspiroivat kalaruokareseptit. Niitä Hätälän oman väen lisäksi laatii ruokavaikuttaja Peggy Thomas, jonka Pienessä punaisessa keittiössä valmistuu joka kuukausi herkullinen kala-ateria Hätälän tuotteista: kreikkalaisesta madekeitosta meheviin loimulohiburgereihin ja helpoista arkiruuista juhlapöydän kruunaaviin voileipäkakkuihin.
Lempääläinen Peggy Thomas on suomalaisille tuttu ennen kaikkea suositusta Peggyn pieni punainen keittiö -blogista, jolla on n. 100 000 uniikkia sivukävijää kuukaudessa. Blogin ohessa Thomas on kirjoittanut myös neljä ruokakirjaa, joista uusin, Peggyn pieni punainen joulu, ilmestyi 2023. Ura ruokavaikuttajana alkoi kuitenkin vahingosta....