Hätälän Kalakasvispyörykkä reseptikuva

Hätälän tuote finaaliin Vuoden Novatuote -kilpailussa

Hätälän Kalakasvispyörykkä ylsi finaaliin Meira Novan järjestämässä Vuoden Novatuote -kilpailussa.

Meira Nova etsii Vuoden Novatuote -kilpailussa yhteistyökumppaneidensa kiinnostavimpia uutuustuotteita. Kilpailun tarkoituksena on tuoda Meira Novan valikoimaan arkea helpottavia ja vastuullisia uutuustuotteita. Kilpailu järjestettiin nyt kolmatta kertaa.

Hätälän finaalituote oli kalan ja kasvisten parhaat puolet yhdistävä Kalakasvispyörykkä – terveellisempi pyörykkävalinta arkiaterioille. Pyörykässä maistuvat suomalaisen kotikeittiön suosikit: peruna, tilli, sipuli, porkkana ja paprika. Oulussa pyöritellyn herkun kalapitoisuus on peräti 71 %. Foodservice-sektorin lisäksi Hätälä Kalakasvispyörykkää on saatavilla vähittäiskaupassa kuluttajapakattuna.

Kalakasvispyörykkä on saanut maistatuksissa hyvää palautetta niin koululaisilta kuin some-vaikuttajilta. Pyörykän nopea- ja helppokäyttöisyyttä kehuttiin, samoin sen makua, joka miellyttää myös perheen pienimpiä. Pyörykkä sai plussaa myös koostumuksestaan.

Vuoden Novatuotteeksi 2025 valittiin Riitan Herkun pinsapohja. Voittaja jukistettiin 9.10.2025 Tuoteideat-asiakastapahtumassa Vantaalla. Hätälän väkeä tapahtumassa edustivat horeca-tiimimme myyntipäällikkö Petri Tiikkala ja myyntineuvottelija Sanna Vilppola.

 

Sisältökuva uutiseen: Meira Nova -tapahtuma