Kalatuotteet Horeca | loimulohi | Hätälä

Rehdit kalaherkut ammattikeittiöille

Tyytyväisten horeca-asiakkaiden vastuullinen kumppani

Hätälä tarjoaa horeca-ammattikeittiöille monipuolisen valikoiman tuoreita kaloja, tuoreista kaloista valmistettuja pakasteita ja lämmitystä vaille valmiita herkullisten aterioiden aineksia.

Erilaiset annoskalat, kalapihvit, kalapyörykät, kuutiot, suikaleet, savustetut kalat, loimutetut kalat, kylmäsavustetut ja graavatut kalat sekä muut korkealuokkaiset horeca-tuotteemme valmistetaan Oulussa, Hätälän omalla tehtaalla. Suurena kala-alan toimijana Hätälän kapasiteetti ja toimitusvarmuus ovat huippuluokkaa.

 

Hätälän takuutuore sushifilee sushibaareille

 

Hätälän sushifilee on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joita ovat Suomen suurimmat sushibaari-ketjut. Kysy lisää palvelevasta myynnistämme!

 

Innovatiivista tuotekehitystä ammattitaidolla

Hätälällä on pitkä kokemus yhteistyöstä ammattilaiskeittiöiden kanssa, lähtien asiakkaidemme toiveiden mukaisesta tuotekehityksestä, johon panostamme vahvasti. Jatkuvan ja innovatiivisen kehitystyön tuloksena ovat ammattikäyttöön sopivat, helppokäyttöiset ja menestyvät tuotteet sekä niihin liittyvä reseptiikka.

 

“Tuotekehitystiimimme lähtee aina kehittämään uutta tuotetta ratkaisukeskeisesti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Omasta ravintolatyöstä on kertynyt hyvää tuntumaa siihen, mitä ongelmia horeca-puolella on esimerkiksi kustannusten ja hävikin suhteen. Kehitettävien tuotteiden pitäisi tuoda aina jotain lisäarvoa asiakkaalle.”

Jarmo Ojala
Tuotekehittäjä, Hätälä Oy

 

 

 

 

 

Lataa tuoteluettelo

Tutustu monipuoliseen horeca-tuotevalikoimaamme – lataa tuoteluettelo PDF-muodossa.

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ammattitaitoisesti palvelevaan myyntiimme!
Sähköiset tilaukset: horeca.tilaus@hatala.fi