Hätälän teriyakilohi | Kalareseptit | Hätälä

Horeca Teriyakilohta

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Hätälän resepti ammattikeittiöille tulvii japanilaisen keittiön henkeä parhaimmillaan. Teriyaki-lohi valmistuu helposti Hätälän lohiannospaloista sekä valmiista teriayaki-kastikkeesta ja maistuu herkulliselta esimerkiksi pikkelöityjen kurkkujen, salaatin ja riisin kera. 

Ainekset

10 kpl Hätälän 140 g lohiannospaloja
1 dl teriyakikastiketta
1 pnt kevätsipulia
0,5 dl seesamsiemeniä

Valmistus

Annostele teriyakikastike lohipalojen päälle, kääntele ja anna marinoitua 30 minuuttia. 

Paahda uunissa tai grillissä, kunnes kalan sisälämpötila on noin +55 °C.

Kaloja voi penslata kastikkeella kypsymisen aikana. Ripottele kypsän kalan pintaan paahdettuja seesaminsiemeniä ja kevätsipulia. Tarjoa lohi kypsän riisin ja salaatin kanssa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *