Lohivoileipäkakku | Kalareseptit | Hätälä

Juhlatarjoilut
Voileipäkakku ja muut parhaat kalatarjoilut juhliin

Kesän korvilla on aika kattaa pöytä koreaksi juhlia varten!

Juhlapöytään kannattaa laittaa kalaruokaa tarjolle monipuolisesti myös perheen kesken juhlittaessa. Perinteisten graavilohileipien lisäksi juhliin sopivat hyvin erilaiset lohipiirakat – ja juhlapöydän kruunaa tietysti mehevä lohivoileipäkakku.

Hätälän lohivoileipäkakussa on täytteenä sekä kylmäsavulohta että lämminsavulohta. Lohen sijasta voit käyttää myös kirjolohta. Näin syntyy Kahden täytteen voileipäkakku, jonka reseptin löydät sivun alaosasta. Jos haluat juhlapöytään näyttävää väriloistoa, modernin kalaisan voileipäkakun resepti on sinun makuusi.

Herkullista runsautta juhlapöytään tuovat helpoiten Hätälän savulohi ja loimulohi sekä graavisiivut ja kylmäsavusiivut. Asettele kauniisti tarjoiluvadille, ja kalaherkut ovat valmiita tarjottavaksi sellaisenaan!

Maistuvat lohirieskarullat on helppo ja nopea tehdä. Ne ovat mainio tarjottava kaikenlaisissa juhlissa. Katso valmistusohje videolta.

Lohirieskarullat

Hätälän parhaat kalareseptit: Lohirieskarullat

Graavilohi-mätipiirakan voit valmistaa myös pelkkänä lohipiirakkana, mutta mädit tuovat piirakalle paitsi makua, myös arvokkuutta juhlapöytään.

Ruokamies Joonas Hämäläinen on loihtinut Hätälälle ihanan piirakkareseptin, jossa loimulohi saa seurakseen tankoparsaa ja kevätsipulia. Sopii niin äitienpäivään kuin muihinkin kevään ja kesän juhliin. Maista ja ihastu!