Juhlatarjoilut
Voileipäkakku ja muut parhaat kalatarjoilut juhliin

Kesän korvilla on aika kattaa juhlapöytä valmistujaisjuhlia varten!

Vietitpä valmistujaisia perhepiirissä tai koko suuren suvun kesken, kalaruokaa kannattaa laittaa tarjolle monipuolisesti. Perinteisten graavilohileipien lisäksi valmistujaisiin sopivat hyvin erilaiset lohipiirakat – ja juhlapöydän kruunaa tietysti mehevä lohivoileipäkakku.

Hätälän lohivoileipäkakussa on täytteenä sekä kylmäsavulohta että lämminsavulohta. Lohen sijasta voit käyttää myös kirjolohta. Näin syntyy Kahden täytteen voileipäkakku, jonka reseptin löydät sivun alaosasta. Jos haluat juhlapöytään näyttävää väriloistoa, modernin kalaisan voileipäkakun resepti on sinun makuusi.

Maistuvat lohirieskarullat on helppo ja nopea tehdä. Ne sopivat mainiosti tarjolle sekä isompiin että pienempiin juhliin. Katso valmistusohje videolta.

Lohirieskarullat

Hätälän parhaat kalareseptit: Lohirieskarullat

Graavilohi-mätipiirakan voit valmistaa myös pelkkänä lohipiirakkana, mutta mädit tuovat piirakalle paitsi makua, myös arvokkuutta juhlapöytään.

Ruokamies Joonas Hämäläinen on loihtinut Hätälälle ihanan piirakkareseptin, jossa loimulohi saa seurakseen tankoparsaa ja kevätsipulia. Sopii valmistujaisten lisäksi muihinkin kesän juhliin. Maista ja ihastu!