Savukalapasteija siiasta tai lohesta | Reseptit | Hätälä Oy

Savukala­pasteija

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Savukalapasteijat valmistuvat nopeasti torttutaikinasta ja savukalasta. Täytteeksi sopii niin Hätälän savusiika kuin savulohi. Valitse mielesi mukaan!

Ainekset

  • 250 g Hätälän savusiikaa tai savulohta
  • 400 g voitaikinaa
  • pippuria
  • suolaa
  • kalaliemikuutio
  • kanamunaa
  • pellavansiemeniä
  • riisiä

Valmistus

Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päälle ja käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.

Tiesitkö

Reseptin täyte on herkullinen, mutta väritön. Väriä täytteeseen saat lisäämäällä tilli/ruohosipulihaketta täytteeseen.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *