Nahcopelti lohesta reseptikuva

Nachopelti lohesta

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Nachopelti lohesta on koko perheen suosikki niin arkiruokana kuin viikonlopun iltaherkkuna. Helppoa reseptiä voi muokata oman maun mukaan esimerkiksi kasviksia ja kastikkeita vaihtelemalla. Yhtä aikaa rapean rouskuva ja samettisen pehmeä nachopelti valmistuu nopeasti, ja savulohikin on sellaisenaan valmista ruokaan lisättäväksi suoraan pakkauksesta. Savulohella höystetystä nachopellistä riittää herkullista naposteltavaa 4–6:lle. Rennontrendikkään reseptin Hätälälle laati ruokabloggaaja Peggy Thomas.

Ainekset

n. 400 g Hätälän savulohifileetä
200 g maissilastuja
1 pieni punasipuli
200 g kirsikkatomaatteja
1/2 punainen paprika
1/2 mieto punainen chili
50 g juustoraastetta
10 cm pala kurkkua
1 avokado
1 limetti
nippu lehtipersiljaa tai korianteria
tomaattisalsaa
Ranskankermakastike:
200 g ranskankermaa
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä

Valmistus

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Levitä nachot uunipellille. Poista savulohesta nahka ja paloittele fileet käsin pienemmäksi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Puolita tomaatit. Poista paprikasta ja chilistä siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi.

Ripottele kasvikset, lohi ja juustoraaste nachojen päälle vuokaan. Nosta uuniin noin 10 minuutiksi.

Viipaloi kurkku ja limetti ohuiksi siivuiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori. Leikkaa siivuiksi.

Valmista kastike: Kuori ja hienonna valkosipuli ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Koristele nachopelti kurkulla, avokadolla, limetillä ja yrteillä. Mausta tomaattisalsalla ja ranskankermakastikkeella – ja nauti!

Tiesitkö

Koko perheen nachopeltiin kannattaa käyttää mietoa chiliä, jotta liika tulisuus ei peitä alleen muita herkullisia makuja.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *