Lohipyörykkäpasta reseptikuva

Lohipyörykkäpasta

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Hätälän Lohipyörykät ovat jo pitkään olleet yksi suosituimmista tuotteistamme, joita voi napostella vaikka suoraan pakkauksesta. Lohipyöryköistä syntyy myös helppo ja nopea arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Pyörykät lämpiävät käden käänteessä maukkaassa tomaattikastikkeessa ja ovat valmiita tarjottavaksi tuorepastan tai vaikka spagetin kanssa. Herkuttele helposti kalalla – katso resepti tästä!

Ainekset

1 pkt Hätälän Lohipyöryköitä
tuorepastaa
Kastike:
1 salottisipuli
3 rkl oliiviöljyä
400 g tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyreetä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl tuoretta basilikaa
1–2 dl kasvis- tai kanalientä
1 tl hienoa sokeria
suolaa, vastajauhettua mustapippuria
Viimeistelyyn:
parmesaani-juustoa

Valmistus

Kuullota hienonnettu salottisipuli oliiviöljyssä läpikuultavaksi. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, leikattu basilika, murskattu valkosipuli ja kasvis- tai kanaliemi. Hauduta noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää tarvittaessa lientä.

Jos haluat täysin sileän kastikkeen, soseuta kastike sauvasekoittimella tai blenderissä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria ja tarkista maku. Lisää lohipyörykät kastikkeeseen ja anna niiden lämmetä.

Kiehauta isossa kattilassa reilusti vettä ja lisää suola (10 g/litra vettä). Lisää tuorepasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä ja annostele lautasille.

Nostele pyöryköitä ja kastiketta pastan päälle. Viimeistele raastetulla parmesaanilla. Voit tarjoilla ruuan myös sekoittamalla pastan ja kastikkeen pyöryköineen keskenään.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *