Suolaiset letut kalatäytteellä kotimaisesta kalasta | Kalaresepti | Hätälä

Suolaiset letut kalatäytteellä

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Tämä välipala maistuu varmasti koko perheelle! Herkullinen kalatäyte letuille syntyy suosikkikalastasi – melkein mikä tahansa kala käy. Miedot makuiset vaaleat kalat, kuten kuha, siika ja ahven, sopivat myös lapselle, joka vasta aloittelee kalaruokien maistelua. Kokeile ruokabloggaaja Peggy Thomasin Hätälälle laatimaa helppoa reseptiä!

Ainekset

250 g Hätälän kuha-, ahven- tai siikafileetä
1 rkl voita paistamiseen
ripaus suolaa
100 g raejuustoa
1/2 punainen paprika
1/2 dl kypsiä herneitä
1 tl hienonnettua tuoretta tilliä
2 rkl crème fraîchea

Letut:
3 dl maitoa
1 iso kananmuna
1  dl ruisjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
paistamiseen voita

Valmistus

Valmista kalatäyte: Paista kala pannulla voissa molemmin puolin kypsäksi. Mausta kevyesti suolalla. Nosta filee lautaselle jäähtymään. Kuutioi huuhdeltu paprika. Hienonna tilli. Murenna kala haarukalla ja lisää muut raaka-aineet sekaan hyvin sekoittaen.

Tee lettutaikina: Riko kananmuna kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää maito ja jauhot joukkoon. Sekoita hyvin ja anna seoksen turvota noin 15 minuuttia.

Kuumenna paistinpannu ja lisää voi. Paista taikinasta ohuita lettuja. Siirrä letut lautaselle, annostele päälle kalatäytettä ja taittele tai rullaa reunat mielesi mukaan.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *