Hätälän
Savukirjolohi­filee

Hätälän perinteinen, miedosti lämminsavustettu kirjolohifilee sopii niin arkiruokiin, salaatteihin kuin juhlapöytäänkin. Savukala käy monenlaisiin kalaruokiin, salaatteihin, leivän päälle tai sellaisenaan syötäväksi. Tai herkuttele valmistamalla Hätälän laadukkaasta savukirjolohesta lämmin lohipiirakka – katso resepti.

Hätälän kirjolohi on kasvatettu Pohjoismaissa, ja savukirjolohifileet on valmistettu Oulussa. Hätälän savukirjolohta on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Löydät sen palvelutiskistä tai pakattuna kalahyllystä, tai kysy kauppiaaltasi.

Ainesosat

KIRJOLOHIFILEE (Oncorhynchus mykiss, viljelty), suola.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 753 kJ / 181 kcal
  • Rasva 11,6 g
  • josta tyydyttynyttä 1,4 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Proteiini 19 g
  • Suola 1,6 g