Loimulohi-vuohenjuustosalaatti | Kalareseptit | Hätälä

Horeca Loimulohi-vuohenjuustosalaatti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Hätälän resepti ammattikeittiöille: näyttävä lohisalaatti on täynnä makua. Reseptissä yhdistyvät Hätälän aito loimulohi, paahdetut punajuuret ja vuohenjuusto. Mausteeksi juhlava lohisalaatti saa vielä saksanpähkinöitä ja hunajaa. Loimulohi-vuohenjuustosalaatti sopii erinomaisesti juhlavampaan buffet-pöytään tai alkupalatarjoiluihin.

Ainekset

500 g Hätälän Loimulohta
500 g punajuuria
500 g vuohenjuustoa
50 g saksanpähkinöitä
Rosmariinia
Yhden valkosipulin kynnet (kuorimattomia)
Öljyä
Suolaa
Hunajaa
Viinisuolaheinää

Valmistus

Laita pestyt kuorimattomat punajuuret kulhoon. Kaada hieman öljyä niiden päälle ja mausta ne suolalla. Sekoita ja kaada punajuuret uunivuokaan. Laita vuokaan rosmariinia ja valkosipulin kynnet.

Paahda 180 asteessa noin 45 minuuttia (kunnes kypsiä). Jäähdytä, kuori ja pilko punajuuret. Mausta tarvittaessa.

Kokoa annokset asettelemalla kerroksittain paloiteltua lohta, punajuuria, juustoa, pähkinöitä ja hunajaa. Koristele esimerkiksi viinisuolaheinällä.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *