Horeca Loimulohi-vuohenjuustosalaatti
Ainekset
500 g Hätälän Loimulohta
500 g punajuuria
500 g vuohenjuustoa
50 g saksanpähkinöitä
Rosmariinia
Yhden valkosipulin kynnet (kuorimattomia)
Öljyä
Suolaa
Hunajaa
Viinisuolaheinää
Valmistus
Laita pestyt kuorimattomat punajuuret kulhoon. Kaada hieman öljyä niiden päälle ja mausta ne suolalla. Sekoita ja kaada punajuuret uunivuokaan. Laita vuokaan rosmariinia ja valkosipulin kynnet.
Paahda 180 asteessa noin 45 minuuttia (kunnes kypsiä). Jäähdytä, kuori ja pilko punajuuret. Mausta tarvittaessa.
Kokoa annokset asettelemalla kerroksittain paloiteltua lohta, punajuuria, juustoa, pähkinöitä ja hunajaa. Koristele esimerkiksi viinisuolaheinällä.