Horeca kylmäsavulohirullat reseptikuva Hätälä

Horeca Kylmäsavulohirullat

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Resepti ammattikeittiöille: herkulliset alkupalat lohesta kansainvälisen huippukokin tapaan! Näyttävät alkupalat syntyvät helposti Hätälän valmiista kylmäsavukirjolohisiivuista. Reseptin on laatinut Suomen Bocuse d'Or 2022–2023 edustaja Johan Kurkela. Resepti on toteutettu yhteistyössä Fredmanin ja Järvikylän kanssa, jotka Hätälän tavoin kuuluvat Suomen Bocuse d’Or -joukkuetta tukevaan kumppaniverkostoon.

Ainekset

300 g Hätälän Kylmäsavukirjolohifileesiivuja
1 prk (100 g) Piparjuurituorejuustoa
Lisäksi Fredman Elmukelmua

Valmistus

Levitä kelmu leikkuulaudalle. Aseta kylmäsavukirjolohisiivut vieri viereen kelmun päälle tasaiseksi suorakaiteen malliseksi matoksi. Levitä tuorejuusto kirjolohilevylle.

Rullaa levy tiukaksi pituussuunnassa, käytä apuna alla olevaa kelmua. Laita rulla pakastimeen noin 1,5 tunniksi. Kun täyte on kohmettunut, leikkaa terävällä veitsellä annospaloja rullasta. Tarjoile palat esimerkiksi ruisleivän päällä.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *