Lohirieskarulla | Kalareseptit | Hätälä

Lohirieska­rullat

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (52)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Lohirieskarullat Hätälän tapaan ovat helppo ja herkullinen kalaruoka, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi juhlatarjoiluksi. Voit käyttää rieskarulliin graavattua tai kylmäsavustettua lohta tai kirjolohta. Hätälän valikoimista kalat löytyvät kätevästi valmiiksi siivutettuina. Katso helppo lohiresepti myös videolta!

Ainekset

300 g Hätälän kylmäsavu lohisiivuja tai kirjolohisiivuja  tai graavilohisiivuja tai graavikirjolohisiivuja
2 pss Pulla-Pirtin Perunarieskaa
½ dl kalalientä
½ kpl sitruunan mehua
1 rkl tillihaketta
150 g tuorejuustoa maustamatonta tai maun mukaan maustettua
1 tl korianteritahnaa
70 g aurinkokuivattua tomaattia
2 kpl valkosipulin kynttä
Suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistus

Kostuta rieska kalaliemellä, pensseliä apuna käyttäen. Anna liemen imeytyä hetki.

Sekoita tällä välin tuorejuuston joukkoon sitruunan mehu, tillihake, korianteritahna, hienoksi paloiteltu valkosipuli ja paloiteltu aurinkokuivattu tomaatti.

Levitä tahna rieskan päälle ja päällystä kylmäsavulohiviipaleilla. Kääri rullalle alumiinifoliota apuna käyttäen. Sulje paketin päät tiiviisti.

Anna maustua jääkaapissa vuorokausi.

Leikkaa tangosta noin 1 cm:n paksuisia palasia ja aseta tarjolle.

Katso video

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *