Hätälän perheyritys
Tuoreinta kalaa pohjoisen puhtaista vesistä. Tinkimättömyys ruuan laadusta ja turvallisuudesta. Perinteiset kalankäsittelytaidot yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan. Neljännen polven perheyritys, jolla on yksi päämäärä: tehdä maailman herkullisimpia kalatuotteita.
Hätälä Oy:n tarina sai alkunsa vuonna 1938, kun Juho Isohätälä alkoi myydä kalaa merikaupunki Oulun kauppatorilla. Vaatimattomasta torikaupasta on kasvanut uuden ajan kalatalo, jonka Oulun tehtaalla valmistuvat kalaherkut koko Suomen ruokapöytiin ja yhä enenevässä määrin myös vientiin.
Vuonna 2014 Hätälästä tuli ensimmäinen suomalainen kala-alan yritys, joka on saanut elintarvikkeiden turvallisuudesta kertovan, arvostetun kansainvälisen BRC-
Katso Hätälän perheyrityksen tarina
Hätälä Oy lyhyesti
- Valmistaa ja markkinoi laadukkaita kalatuotteita vähittäiskaupoille ja ammattikeittiöille sekä tukkuliikkeille.
- Päätoimipaikka Oulu, myyntikonttorit myös Seinäjoella ja Hämeenlinnassa ja lisäksi tuotantoa Himangalla.
- Vuodessa käsitellään n. 18 milj. kg kalaa
- Hätälän väkeä: vakituisesti 220 henkilöä, sesonkiaikoina jopa 350.
- Hätälän väkeä myös: 400 suomalaista kalastajaa.