Seafood Global Excellence

Hätälän tuotteet finaaliin 2025 Seafood Excellence Global Awards -kilpailussa

Hätälän tuotteet Flamed Salmon with Arctic Berries ja Pulled Salmon Tex Mex on valittu 2025 Seafood Excellence Global Awards -kilpailun finaaliin. Hätälä on yltänyt tuotteillaan arvostetun kisan finaaliin vuodesta 2018 joka vuosi kun kisa on järjestetty.

Kilpailun voittajat valitaan ja julkistetaan 6.5.2025 Seafood Expo Global -tapahtuman aikana. Tapahtuma järjestetään 6.–8.5. Barcelonassa, Espanjassa. Hätälä on tapahtumassa mukana myös näytteilleasettajana Suomi-osastolla.

 

Pohjoisen parhaita makuja

Hätälän Flamed Salmon with Arctic Berries on osoitus Hätälän huippuunsa hiotusta loimulohen valmistusmenetelmästä ja perheyrityksen lähes 90 vuoden aikana karttuneista kalankäsittelytaidoista.

Arktisilla marjoilla maustettu loimulohituote yhdistää arvostetun skandinaavisen kalaherkun pohjoisen erämaan mehukkaiden luonnonmarjojen makumaailmaan. Tuote sopii nautittavaksi lämmitettynä tai sellaisenaan.

 

Vastuullista innovatiivisuutta

Hätälän Pulled Salmon Tex Mex on monikäyttöinen kalatuote, joka vastaa ammattikeittiöiden vaihteleviin tarpeisiin ja tarjoaa joustavuutta ruokalistojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Tex mex -maustettu nyhtölohi valmistetaan lohen sivuvirroista, mikä tukee Hätälän vastuullisuustavoitetta hyödyntää arvokas raaka-aine mahdollisimman tarkkaan. Sivuvirtojen innovatiivinen hyödyntäminen vähentää osaltaan CO₂-päästöjä ja ruokahävikkiä. Hätälän Nyhtölohi syntyy yhteistyössä suomalaisen ruokateknologiayhtiö Hailian kanssa.

 

Seafood Global Expo -uutinen sisältökuva nyhtölohi