Huhtikuussa Barcelonassa järjestettävät Seafood Excellence Global -messut palkitsevat vuosittain erinomaisia ja innovatiivisia kalatuotteita. Finaaliin valikoituneet Hätälän tuotteet, Nordic Burger -lohiburgeri ja Salmon Chips -lohilastut, edistävät helppoa herkuttelua terveellisellä kalaruoalla.
Seafood Excellence Global Awards -kilpailuun osallistui tänä vuonna kalatuotteita 16 eri maasta, joista finaaliin valittiin 39. Hätälän tuotteet ovat olleet jo useana vuotena peräkkäin kisan finaalissa, aiemmin mm. Akseli Herlevin kanssa yhteistyössä kehitetyn Naughty BRGR Loimulohipihvin muodossa.
Tämän vuoden finaaliin valikoituivat Hätälän Nordic Burger -lohiburgeri sekä kebablastujen tapaan käytettävät Salmon Chips -lohilastut. Tuotteet kisaavat Vähittäiskauppa-sarjassa.
Hätälän Nordic Burger on terveellinen vaihtoehto valmishampurilaiselle. Pakkaus sisältää sämpylät, täyttä kalaa olevat lohipihvit, juustosiivut ja kastikkeet kahteen hampurilaiseen, jotka ovat lämmittämistä vaille valmiita. Lisäämällä mieleiset tuorekset saa Nordic Burger -pakkauksesta kaksi terveellistä, innovatiivista ja trendikästä hampurilaista helposti ja nopeasti. Suomessa samaa herkullista loimulohipihviä saa Hätälän Loimu BRGR -nimellä sekä NGHTY BRGR -pakkauksessa Akseli Herlevin tyyliin maustettuna.
Hätälän Salmon Chips -lohilastut puolestaan ovat kalainen vaihtoehto kebabille. Salmon Chips -lastuista on helppo valmistaa terveellinen vaihtoehto suosituille street food -annoksille rullista pitaleipiin tai salaatteihin – unohtamatta koko perheen laatikkoruokia. Lohilastut on jo vähittäismyynnissä valkikoiduissa suomalaisissa kaupoissa.
Seafood Excellence Global Awards -kilpailun voittajat julkistetaan 25.–27. huhtikuuta Barcelonassa järjestettävillä Seafood Excellence Global -messuilla. Tapahtuma on maailman suurin kala- ja äyriäistuotteisiin keskittynyt ammattilaistapahtuma ja Hätälä on yksi messujen Suomen osaston näytteilleasettajista.