Hiillostetut nahkiaiset

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Hiillostetut nahkiaiset on perinteisistä perinteisin herkku syksyn aikaan. Nahkiainen sopii illallisen alkupalaksi tai vaikkapa saunan jälkeen hiukopalaksi.

Ainekset

n. 20 kpl hiillostettuja nahkiaisia

4 rkl majoneesia Ohje majoneesin tekoon

1 rkl Dijon-sinappia, (mustaherukalla maustettua)

4 viipaletta ruisleipää

Valmistus

Valmista majoneesi ohjeen mukaan ja sekoita joukkoon sinappi. Jos nahkiaiset ovat tuoreita ja lämpimiä, aseta ne suoraan lautaselle. Kylmät nahkiaiset lämmitetään nopeasti kuivalla, kuumalla pannulla tai isompi määrä uunissa grillivastusten alla.

Laita lautaselle nokare majoneesia ja paahdettu leipä sivuun. Koristele tuoreilla yrteillä ja roseepippurilla ja nauti!

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *