Horeca-resepti Peruna-kebabgratiini

Horeca Peruna-kebabgratiini

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Resepti ammattikeittiöille (2X 1/1GN). Hätälän Vuolulohilastu – käytä kebabin tavoin! Monipuolinen Vuolulohilastu sopii kebab-annoksiin riisin tai ranskalaisten kera, pitakebabiin tai kebabrulliin, mutta siitä syntyy myös tämä maukas laatikkoruoka esimerkiksi lounastarjottavaksi asiakkaillesi. Hätälän Vuolulohilastua on saatavilla n. 1 kg dyno-pakkauksessa.

Ainekset

2 kg Hätälän Lohilastuja
4 kg paistovalmista perunagratiinia
1,2 kg pizzakastiketta
6 tl cajun-maustetta
4 tl jauhettua juustokuminaa
4 tl jauhettua korianteria
2 dl rypsiöljyä

Valmistus

Kiehauta kastike ja mausteet kattilassa. Annostele Hätälän Lohilastut GN-vuoan pohjalle. Lisää 1 dl rypsiöljyä ja sekoita.

Paahda +220 °C asteessa noin 5 minuuttia. Kaada kastike lastujen päälle ja sekoita kevyesti.

Levitä perunagratiini lastujen päälle ja tasoita pinta. Paista +220 °C asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa salaatin ja jogurttikastikkeen kanssa.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *