Hätälän innovatiivinen tuotekehitys yhdisti laadukkaan kalan ja hittiruoka falafelin – tuloksena herkullinen, helppokäyttöinen ja monipuolinen pyörykkä Kalafel.
Hätälän Kalafel-pyörykkä on trendikkäästi terveellinen yhdistelmä kalaa ja herneproteiinia. Laadukkaiden raaka-aineiden makuun tuovat kiinnostavan lisän mausteina käytetyt tähtianis, chili ja juustokumina. Kalan osuus on 71 %: lohta, kirjolohta ja turskaa. Kalafel-pyörykät valmistetaan Hätälän Oulun-tehtaalla.
Mukavan mausteisista Kalafel-pyöryköistä valmistuu maistuva kala-ateria hetkessä lämmittämällä pyörykät paistinpannulla, uunissa tai mikrossa. Pyörykät maistuvat vaikka sellaisenaan ja ne sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi pitaleivän täytteeksi ja salaattiin.
Hätälän Kalafel-pyöryköiden vähittäismyyntipakkaus on kooltaan 250 g. Uutuus on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista helmikuussa 2020.