Muikkuli-couscouspaistos

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Etsitkö helppoakin helpompaa reseptiä arkipäivän ruokalistalle? Lempeän mausteinen arkiruoka, Muikkuli-couscouspaistos valmistuu lautaselle ennätysvauhdilla: alle puolessa tunnissa. Kaiken hyvän takana ovat paistovalmiit Muikkulit, jotka kaipaavat vain muutaman minuutin verran lämpöä paistinpannulla. Kalapihvien kaveriksi valmistetaan hunajainen jugurttikastike sekä värikäs kasvispaistos paprikasta, makeista tomaateista ja punasipulista. Reseptin on Hätälälle laatinut Peggyn pieni punainen keittiö -blogin Peggy Thomas.

Ainekset

200 g Hätälä Muikkuli muikkupihvejä
1 rkl oliiviöljyä
2 paprikaa / suippopaprikaa
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
250 g miniluumutomaattia
1/2 sitruunan mehu
1 tl juustokuminaa
1/2 tl cayennepippuri
ripaus suolaa
1 rkl tuoretta hienonnettua korianteria
2 dl couscousta

Jogurttikastike
200 g turkkilaista jogurttia
1 rkl hunajaa
1 rkl sitruunan mehua
2 valkosipulinkynttä

Valmistus

Valmista ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.

Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenet. Huuhtele ja leikkaa paloiksi. Kuori ja viipaloi sipulit. Purista sitruunan mehu. Hienonna korianteri.

Laita couscous valmistumaan kattilaan pakkauksen ohjeiden mukaan.

Kuumenna suuri paistinpannu keskilämmölle. Lisää pannulle öljy, paprikat, sipulit ja tomaatit. Sekoittele välillä ja jatka kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää mausteet ja sitruunan mehu.

Lisää Muikkulit sekaan ja paista molemmin puolin muutama minuutti. Ripottele korianteri pannulle.

Annostele lautaselle couscous, kasvikset ja Muikkulit. Viimeistele jogurttikastikkeella.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *