Hätälän
Lohifilee

Tuoretta lohta laadukkaana lohifileenä. Maukas lohi on monipuolinen ruokakala, joka taipuu niin terveelliseksi arkiruoaksi kuin juhlaruokien tähdeksi. Lohi on suomalaisten suosikkikala ja valmiiksi leikattuna fileenä helppokäyttöinen. Se on vaivaton valmistaa ja se kypsyy nopeasti. Paista, graavaa, tee lohikeitto tai perinteinen uunilohi uudella twistillä – vaikka meksikolaisittain. Katso parhaat lohireseptit täältä.

Hätälän lohi on huolella valittua parasta Pohjois-Norjan lohta, ja fileet valmistetaan Oulussa. Hätälän lohifileitä on saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista kaikkialla Suomessa. Löydät ne palvelutiskistä tai pakattuna kalahyllystä, tai kysy kauppiaaltasi.

 

Ainesosat

LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty)
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 1017 kJ / 245 kcal
  • Rasva 18,50 g
  • josta tyydyttynyttä 2,40 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Proteiini 19,40 g
  • Suola 0,1 g