Hätälän
Lohifilee

Hätälän tuoreet lohifileet luokitellaan kansainvälisten leikkausasteiden mukaan A, B, C, D ja E leikattuihin fileisiin sen perusteella, mitä fileestä on poistettu. A-filee on kaikkein vähiten trimmattu lohifilee ja E-filee on kaikkein pisimmälle viimeistelty lohifilee.

Lohituotteissa käytämme huolella valittua Norjan lohta. Matka Pohjois-Norjasta Hätälän tehtaalle kestää nopeimmillaan vain 8 tuntia, joten raaka-aine on aina tuoretta ja laadukasta. Jokainen kalafilee kuvataan, jonka pohjalta trimmauslinja laskee fileen painon ja leikkaa fileet asiakkaan toivomalla tavalla.

Ainesosat

LOHIFILEE (Salmo salar, viljelty)
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Ravintosisältö per 100g

  • Energia 1017 kJ / 245 kcal
  • Rasva 18,50 g
  • josta tyydyttynyttä 2,40 g
  • Hiilihydraatit 0,0 g
  • josta sokereita 0,0 g
  • Proteiini 19,40 g
  • Suola 0,1 g