Hätälä hakee kirjanpitäjää Ouluun

Haemme Hätälän väkeen tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Tehtäviisi kuuluvat yrityksemme kirjanpito kuukausikatkoineen ja tilinpäätöksineen, vero- ja muut viranomaisilmoitukset sekä muut mahdolliset taloushallintoon liittyvät tehtävät. Tarkempi tehtävänkuva muovautuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Uudistamme parhaillaan yrityksemme ulkoisen laskennan prosesseja ja tulemme lähitulevaisuudessa myös vaihtamaan taloushallinnon järjestelmämme.

 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta: 

* soveltuvaa koulutustaustaa
* useamman vuoden kokemusta kirjanpidon ja tilinpäätöksien itsenäisestä hoitamisesta
* hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta moderneista taloushallinnon työkaluista
* kehitysmyönteistä asennetta
* positiivista ja tiimihenkistä työskentelyotetta
* tarkkuutta ja vastuullisuutta

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus taloushallinnon järjestelmäprojekteista.

 

Tarjoamme sinulle:

Hätälä on perinteikäs perheyritys ja alallaan markkinajohtaja Suomessa. Täällä töitä tehdään hyvällä meiningillä – yhdessä yhtenä Hätälän väkenä. Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään sekä kehittymään mukavien työkavereiden kanssa. Pääkonttorimme sijaitsee Oulun Kaakkurissa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Jos kiinnostuit, laita hakemus tulemaan 19.6.2023 mennessä osoitteeseen rekry@hatala.fi. Liitä mukaan CV, jossa kerrot työkokemuksestasi ja koulutustaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Tomi Dahl, p. 050 59 339 39. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hätälä Oy on Suomen suurimpia kalanjalostusyrityksiä, jonka tehtaalla käsitellään vuosittain n. 18 miljoonaa kiloa kalaa. Yritys työllistää vakituisesti noin 200 työntekijää ja sesonkiaikoina jopa 350. Kotimaista luonnonkalaa yritykselle toimittaa yli 400 suomalaista ammattikalastajaa. Hätälän tarina sai alkunsa vuonna 1938, kun Juho Isohätälä alkoi myydä kalaa merikaupunki Oulun kauppatorilla. Yritys siis viettää tänä vuonna 85-vuotisjuhliaan. Hätälä on edelleen perheyritys, jonka toimintaa ohjaavat perheyrityksen perinteiset arvot sekä vastuullisuus kalanhankinnasta lähtien. Lue lisää yrityksestä.