Lohipyörykät tomaattikastikkeessa Lindströmin kalapihvi tillinsiemenkastikkeella | Kalareseptit | Hätälä

Lohipyörykät tomaatti­kastikkeessa

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Hätälän Lohipyörykät sisältävät peräti 80 % prosenttia kalaa ja sopivat erinomaisesti pastakastikkeen ainekseksi. Lohipyörykät tomaatti­kastikkeessa valmistuvat nopeasti tarjolle pastan kera. Maistuu niin vanhemmille, taaperoille kuin koululaisillekin.

Ainekset

  • 250 g Hätälän lohipyöryköitä
  • 1 sipuli valkosipulia (2 kynttä tai oman maun mukaan)
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 3 rkl sokeria
  • 4 dl vettä
  • 300 g tomaattimurskaa

Valmistus

Freesaa hakatut sipuli ja valkosipuli kattilassa voi-öljy-seoksessa. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Lisää vesi ja anna kiehua rauhassa kannen alla. Hauduta hetki, jotta tomaatin kitkeryys häviää, lisää tarvittaessa sokeria. Halutessasi voit myös suurustaa kastikkeen. Lisää lopuksi paloitellut lohipyörykät ja tarjoa pastan kera.

Tiesitkö

Hätälän lohipyörykät sisältävät reilusti parasta Pohjois-Norjan lohta: kalan osuus on peräti 80 %!

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *