Onkimiehen kalapihvi ja kasviksia kermaviilikastikkeella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Tässä on todellinen vaivattoman arkiruokailun kalaisuus! Hätälän Onkimiehen kalapihvit sisältävät runsaasti vaaleita kaloja ja lohta, ja maistuvat koko perheelle. Pihvit ovat nopeaa lämmitystä vaille valmiita nautittavaksi, ja lisukkeita voi vaihdella oman maun ja käytettävissä olevan kokkausajan mukaan. Tässä reseptissä pihveillä herkutellaan perinteisesti perunan kera, ja annokset saavat pirteää väriä paprikasta. Kalapihvien kyytiin sopii erinomaisesti vielä raikas kermaviilikastike. Katso resepti ja herkuttele helposti kalalla!

Ainekset

1 rasia Hätälän Onkimiehen kalapihviä
4 perunaa
2–3 paprikaa (eri värisiä)
1–2 varsisellerin vartta
Suolaa ja jauhettua mustapippuria
Tilli-kermaviilikastike:
2 dl kermaviiliä
1 tl Dijon-sinappia
1 rkl neutraalia majoneesia
1 rkl sitruunamehua
leikattua tilliä
suolaa ja vastajauhettua pippuria, esim. valkopippuria

Valmistus

Voit tehdä tilli-kermaviilikastikkeen valmiiksi kylmään. Sekoita kermaviiliin ensin majoneesi ja sinappi. Lisää sitruunamehu, ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi tilli ja tarkista maku.

Keitä perunat kypsiksi. Perunoiden kypsyessä huuhdo paprikat ja leikkaa ne paloiksi. Paahda paprikapalat pannulla öljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä ja pehmenevät. Lisää lopuksi pannulle viipaloitu varsiselleri ja paahda vielä hetki. Mausta.

Lämmitä Onkimiehen kalapihvit pakkauksen ohjeiden mukaan ja kokoa annos. Tarjoa lisäksi tilli-kermaviilikastiketta.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *