Siikarullat korvasienimuhennoksella | Reseptit | Hätälä Oy

Täytetyt siikarullat korvasienimuhennoksella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Loading...
Korvasienimuhennoksella täytetyt siikarullat on upea ja todella maistuva annos viikonlopuksi. Kokeile tämän kalareseptin herkullista yhdistelmää kotimaista siikaa ja sieniä!

Ainekset

4 kpl Hätälän siikafileetä, nahattomana

250 g valmiiksi ryöpättyjä korvasieniä hienonnettuna

1½ rkl vehnäjauhoja

80 g voita

1 kpl sipulia hienonnettuna

4 dl maitoa

3 rkl mustapippuri-tuorejuustoa

1 kpl kalaliemikuutiota

Valmistus

Valmista ensin korvasienimuhennos kuullottamalla hienonnettu sipuli ja korvasienet voissa. Lisää jauhot ja kypsennä hetki. Lisää maito pieninä erinä, hyvin sekoittaen. Anna kiehahtaa hetken. Mausta suolalla ja mustapippurituorejuustolla. Jäähdytä muhennos.

Mausta siikafileet suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Nosta fileen nahkapuolelle kaksi ruokalusikallista muhennosta ja käännä filee rullalle. Kiehauta noin litra vettä ja liota siihen kalaliemikuutio. Aseta siikarullat vuokaan tiiviisti ja kaada kalalientä niin että rullista peittyy 1/3. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä uunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.

Nosta rullat vadille tai lautasella ja koristele rose – ja maustepippurilla.

Kommentit

  1. Irma Vaisanen
    30.03.2021 klo 19:23

    Tuoreet korvasienet pitää esikäsitellä keittämällä kahteen kertaan ennen paistamista.

    • Hätälä
      06.04.2021 klo 08:27

      Kiitos hyvästä huomiosta! Reseptiä on nyt tarkennettu korvasienien osalta, eli sienten pitää olla nimenomaan valmiiksi esikäsiteltyjä.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *