Kalapuikot

Ainekset

500 g Hätälän kuhafileetä

1 iso kananmuna

1 dl ruisjauhoja

6 dl maissihiutaleita

1 rkl öljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl valkopippuria

Valmistus

1. Vispaa kananmuna kevyesti kulhossa. Mittaa ruisjauhot omalle lautaselle.

2. Hienonna maissihiutaleet erikseen ja lisää joukkoon öljy hyvin sekoittaen.

3. Halkaise kuha pituussuunnasta puoliksi. Leikkaa kalan ohut ruoto-osa pois keskeltä.

4. Leikkaa veitsellä kalapuikon mallisia paloja. Mausta kalapalat molemmin puolin suolalla ja pippurilla.

5. Kierittele kalat ruisjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi maissihiutaleissa.

6. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 5-8 minuuttia kalapuikkojen koosta riippuen.