Paistettua turskaa ja chorizo-makkaraa

Turskaa ja chorizo-makkaraa

Paistettu turska ja chorizo-makkara muodostavat yhdessä makuelämyksen, jota kannattaa kokeilla!

Ainekset

800g Hätälän turskanselkäfileetä

3 rkl öljyä

Suolaa ja pippuria

1 tl sitruunan kuorta raastettuna

4 rkl pinjansiementä

200g chorizo- makkaraa

Valmistus

Kuumenna pannu kuumaksi. Kuivaa turskanselkäfileet ja paloittele sopivan kokoisiksi annospaloiksi. Paista paloihin kaunis paistoväri ja mausta suolalla ja pippurilla sekä sitruunan kuoriraasteella. Kuumenna uuni noin 140 °C  ja loppukypsennä kala uunissa 10–15 minuuttia.

Paloittele chorizo-makkara ja paista ne pannulla yhdessä pinjansiementen kassa. Nosta kalat uunista lautaselle tai vadille ja lusikoi makkarat ja pinjansiemenet kalan päälle.

Tiesitkö

Paistetun turskan kanssa sopii hyvin mukulaselleri-perunasose sekä höyrytetyt porkkanat.